Hisense se stává novým oficiálním sponzorem Realu Madrid

Společnost Hisense, globální výrobce domácích spotřebičů a spotřební elektroniky, oznámila, že se stane regionálním partnerem klubu Real Madrid ve Španělsku, Africe a na Blízkém východě.

Real Madrid a Hisense uzavřely dohodu o spolupráci, na jejímž základě se tato globální společnost vyrábějící domácí spotřebiče a spotřební elektroniku stane na příští tři roky oficiálním sponzorem Realu Madrid. Slavnostního podpisu dohody v zasedací místnosti Ciudad Real Madrid se zúčastnili Emilio Butragueño, ředitel pro vztahy s institucemi v Realu Madrid, a Jerry Liu, viceprezident společnosti Hisense International.

Na oslavu nového partnerství uvedou Hisense a Real Madrid společně na trh limitovanou edici 100palcových televizorů, které nabídnou fanouškům po celém světě bezkonkurenční kvalitu obrazu a realistický zvuk pro ještě intenzivnější divácké zážitky.

O společnosti Hisense

Hisense je přední světovou značkou domácích spotřebičů a spotřební elektroniky a oficiálním partnerem šampionátu UEFA EURO 2024™. Podle údajů společnosti Omdia se značka Hisense v roce 2023 i v prvním čtvrtletí roku 2024 umístila na 2. místě žebříčku celkového celosvětového prodeje televizorů a na 1. místě v kategorii televizorů s úhlopříčkou 100″. Společnost prošla rychlou expanzí a nyní působí ve více než 160 zemích, přičemž se specializuje na multimediální produkty, domácí spotřebiče a inteligentní informační technologie.

O klubu Real Madrid

Real Madrid C.F. je sportovní klub se 122letou historií. Na kontě má nejvíce evropských fotbalových (15) i basketbalových (11) pohárů a organizace FIFA jej vyhlásila nejlepším klubem dvacátého století. Real Madrid má miliony fanoušků ve všech koutech světa, více než 583 milionů sledujících na sociálních sítích, podle agentury Brand Finance je již třetím rokem po sobě nejsilnější fotbalovou značkou na světě a podle Football Money League společnosti Deloitte také nejlépe vydělávajícím fotbalovým klubem na světě v sezóně 22-23. Další informace o klubu Real Madrid C.F. najdete na stránce www.realmadrid.com, která je již sedmým rokem po sobě nejnavštěvovanějším webem fotbalového klubu.