AppGallery získává titul „Nejlepší obchod s aplikacemi“

Z letošního udílení cen Pocket Gamer Mobile Games Awards, které proběhlo včera v rámci oborového galavečera v Kolíně nad Rýnem, si AppGallery odnáší titul „Nejlepší obchod s aplikacemi“. Tržiště aplikací společnosti Huawei se tak dočkalo ocenění své snahy o poskytování dokonalých služeb.

Cena je uznáním významného přínosu AppGallery pro hráče i herní vývojáře, který zahrnuje neuvěřitelné množství herních titulů vydaných v posledních letech či vynikající in-game nabídky a iniciativy, nabízející hráčům všech úrovní ještě větší zábavu při hraní.

„Vítězství v kategorii ‚Nejlepší obchod s aplikacemi‘ již druhým rokem po sobě dokazuje odhodlání našeho týmu vydávat ze sebe každým dnem neúnavně to nejlepší,“ říká viceprezident Huawei Mobile Services Europe Jaime Gonzalo.

„S ohledem na vysoce konkurenční trh obchodů s aplikacemi dosahuje Huawei Mobile Services v poslední době s AppGallery skutečně pozoruhodného růstu. Věříme, že i nadále budeme pomáhat vývojářům z celého světa s rozvojem jejich podnikání a zároveň potěšíme všechny uživatele aplikace těmi nejlákavějšími kampaněmi a nabídkami kvalitních aplikací a her.“

Od svého prvního spuštění v roce 2018 se AppGallery vyvinula v jedno ze tří největších tržišť s aplikacemi na světě. Měsíčně ho využije přes 580 milionů aktivních uživatelů, kterým trvale nabízí široký výběr populárních světových her i lokálních aplikací. Kromě počtu a kvality nabízených aplikací se významného růstu dočkala také dynamická komunita vývojářů, registrovaných na platformě Huawei Mobile Services (HMS).

Cílem společnosti Huawei je těsná spolupráce s jejími partnery prostřednictvím zdokonalování podpory a zkušeností vývojářů i uživatelů s důrazem na oboustranně výhodná partnerství. AppGallery navíc v zájmu vytvoření atraktivnějších pobídek pro mobilní hráče pravidelně pořádá sezónní kampaně s exkluzivními promoakcemi, včetně každoroční kampaně Game Fest.

O HUAWEI Mobile Services (HMS)

Platforma HUAWEI Mobile Services si klade za cíl poskytovat uživatelům po celém světě kompletní mobilní služby. K jejím službám patří AppGallery, Mobile Cloud, Browser, Assistant, Petal Ads a další. HUAWEI Mobile Services slouží 730 milionům uživatelů ve více než 170 zemích a nabízí chytřejší život každému uživateli zařízení Huawei. S více než 6 miliony registrovaných vývojářů patří HMS dlouhodobě mezi trojici nejlepších mobilních ekosystémů na světě. S cílem poskytnout jednoduše použitelné vývojové a funkční komponenty pro vývojáře aplikací HMS Core aktivně zpřístupňuje multiplatformní ekosystém a podporuje více zařízení, včetně chytrých telefonů, hodinek a obrazovek či tabletů.